گستردگی خواص خرما بسیار زیاد بوده، به گونه ای که هر آنچه چند داروی مختلف بتوانند انجام دهند، در یک خرما جمع شده است.
شامپو رشد مو فوری و رشد مجدد
درمان فوری ریزش مو با شامپو رشد مو ایج دیفنس بایوفول کانادا.
این شامپو ضد ریزش مو گیاهی فاقد ماینوکسیدیل است.
درمان فوری ریزش مو را این شامپو ضد ریزش مو فوری درمان میکند.
بایوفول تولید کننده بهترین شامپو ضد ریزش مو است.
شامپو رشد مو فوری بایوفول دارای مقادیر بالایی ب کمپلکس و آپی ژنین است که جریان خون را در کف سر بالا برده و ترکیبات مغذی را به ریشه سر می رساند و مانع از کوتاه شدن طول عمر مو و ریزش مو می شود.

خواص خرما برای سلامتی سرشار از فیبر است دریافت فیبر کافی برای سلامت بدن بسیار مهم است. ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۷ گرم فیبر است. بنابراین یکی از بهترین راهها برای افزایش دریافت فیبر در برنامه غذایی روزانه است. فیبر میتواند با جلوگیری از یبوست به سلامت دستگاه گوارش کمک کند. با کمک به تشکیل مدفوع، حرکات منظم روده را تقویت میکند. در یک تحقیق که روی ۲۱ نفر انجام شد این افراد به مدت ۲۱ روز، روزانه ۷ عدد خرما خوردند. بعد از ۲۱ روز محققان متوجه شدند افراد مورد تحقیق نسبت به قبل از مصرف خرما، تعداد دفعات دفع مدفوع بیشتری داشتند و حرکات روده آنها بهبود یافته است. علاوه بر این، فیبر موجود در خرما میتواند برای کنترل قند خون مفید باشد. فیبر هضم را کند میکند و میتواند به جلوگیری از افزایش بیش از حد قند خون بعد از خوردن غذا کمک کند. به همین دلیل، خرما دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است. شاخص گلیسمی میزان سرعت افزایش قند خون پس از خوردن یک غذای خاص را اندازه گیری میکند.
محلول ضد ریزش مو شوک
درمان فوری ریزش مو در خانم ها و آقایان با محلول ضد ریزش مو شوک میسر می شود.
این تونیک ضد ریزش مو فاقد ماینوکسیدیل و ترکیبات شیمیایی و ترکیبات هورمونی است. این محلول ضد ریزش مو فوری ضخیم کننده مو و ترمیم کننده ریشه مو است.
محلول ضد ریزش مو گیاهی بایوفول دارای پلاسنتا کمپلکس، ب کمپلکسو آمینو اسید است. این محلول گیاهی ضد ریزش مو ریشه مو را مستحکم و ضخیم می کند و مانع از ریزش مو به راحتی و در اثر شستشو و سشوار و حمام می شود.

سرشار از آنتیاکسیدانهای ضد بیماری است خرما حاوی آنتی اکسیدانهای فراوانی است که فواید بسیاری برای سلامت بدن دارند و از بروز بیماریها جلوگیری میکنند. آنتی اکسیدانها از سلولها در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند، این رادیکالها مولکولهای ناپایداری هستند که موحب ناپایداری مولکولهای دیگر میشوند و ممکن است باعث واکنشهای مضر در بدن و منجر به بیماری شوند. در مقایسه با انواع مشابه میوهها مانند انجیر و آلو خشک، خرما دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است.
خواص خرما
حالا که به ارزش غذایی خرما اشاره کردیم، وقت آن است که شما را با خواص این مادهی غذایی مقوی و سالم آشنا کنیم. اگر برایتان مبهم است که خرما چه خاصیتی دارد این مقاله قطعا برایتان مناسب است. در ادامه تعدادی از خواص خرما را بررسی میکنیم.
۱. سطح کلسترول خون را تنظیم میکند
یک مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف خرما ممکن است اثرات مثبتی روی میزان کلسترول خون و استرس اکسیداتیو داشته باشد. خرما هیچ کلسترولی ندارد و غنی از آهن است. میزان فیبر موجود در خرما بیشتر از موز است. باید دربارهی اینکه خرما چطور به تنظیم سطح کلسترول خون کمک میکند، تحقیقات بیشتری انجام شود.
۲. سلامت استخوانها را بهبود میبخشد
خرما منبع غنی مس، منیزیم، سلنیوم و مگنز به شمار میرود. تمام این مواد مغذی برای حفظ سلامت استخوانها و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با استخوانها مثل پوکی استخوان ضروری هستند. خرما همچنین سرشار از ویتامین کا است که به انعقاد خون کمک میکند. خرما حاوی بور (Boron) هم است. تحقیقات به این نتیجه رسیدهاند که بور یک مادهی مغذی مهم برای حفظ سلامت استخوانها است.
۳. به بهبود سلامت مغز کمک میکند
نشان داده شده که خرما از مغز در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب محافظت میکند.
بین مصرف منظم خرما و کاهش خطر ابتلا به زوال عصبی و عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن ارتباط وجود دارد. یک مطالعهی حیوانی به این نتیجه رسید که مصرف خرما میتواند سرعت پیشرفت بیماری آلزایمر را کاهش دهد. در یک مطالعهی دیگر روی موشها نشان داده شد خوردن خرما برای مدت طولانی به پیشگیری از التهاب در مغز کمک کرد.
ماسک کراتینه مو اولتراشاین
برای درمان خشکی وزی و موخوره مو می توانید از ماسک ضد موخوره مو اولتراشاین بایوفول بهره ببرید.
ماسک کراتینه مو اولتراشاین حاوی مواد مغذی و ویتامین است.
این ماسک ابریشمی مو لخت کننده و براق کننده مو است.
ماسک لخت کننده مو بایوفول فاقد ترکیبات شیمیایی است.
این ماسک صاف کننده مو و ماسک پروتئینه مو ساخت کشور کانادا است.

سه آنتیاکسیدان قوی موجود در خرما را بشناسید: فلاونوئیدها فلاونوئیدها آنتی اکسیدانهای قوی هستند که میتوانند به کاهش التهاب کمک کنند و پتانسیل آنها در کاهش خطر دیابت، بیماری آلزایمر و انواع خاصی از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است. کاروتنوئیدها ثابت شده است که کاروتنوئیدها سلامت قلب را تقویت میکنند و همچنین میتوانند خطر اختلالات مربوط به چشم، مانند دژنراسیون ماکولا (یا لکه زرد) را کاهش دهند. اسید فنولیک اسیدهای فنولیک که به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته میشوند، میتوانند به کاهش خطر سرطان و بیماری قلبی کمک کنند. میتواند به سلامت مغز کمک کند خوردن خرما میتواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند. مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که خرما برای کاهش نشانگرهای التهابی مانند اینترلوکین 6 (IL-6) در مغز مفید است. سطوح بالای IL-6 با خطر بیشتر بیماریهای عصبی مانند آلزایمر مرتبط است. علاوه بر این، مطالعات دیگری از جمله مطالعات حیوانی نشان دادهاند که خرما برای کاهش فعالیت پروتئینهای آمیلوئید بتا که میتوانند پلاکهایی را در مغز ایجاد کنند، مفید است. هنگامی که پلاکها در مغز جمع میشوند، ممکن است ارتباط بین سلول های مغزی را مختل کنند و در نهایت میتوانند منجر به مرگ سلول های مغز و بیماری آلزایمر شوند. یک مطالعه حیوانی نشان داد موشهایی که با غذای مخلوط با خرما تغذیه میشدند، حافظه و توانایی یادگیری و همچنین رفتارهای مرتبط با اضطراب کمتری نسبت به موشهایی که خرما را مصرف نمیکردند دارند. خواص بالقوه تقویت مغز توسط خرما به محتوای آنتی اکسیدانهای شناخته شده برای کاهش التهاب از جمله فلاونوئیدها نسبت داده شده است.
- ۰۲/۰۲/۰۵