مراقبت پوست و مو

معرفی بهترین روش ها برای داشتن پوست و مویی زیبا و شاداب و در نهایت سالم و جوان

مراقبت پوست و مو

معرفی بهترین روش ها برای داشتن پوست و مویی زیبا و شاداب و در نهایت سالم و جوان

در این وبلاگ به شما بهترین راهکارها برای مراقبت پوست و مو معرفی و پیشنهاد می شود که بسیار ساده و کاربردی است

  • ۰
  • ۰

لاغری با پنیر توفو و معرفی خواص آن

اگر تا به حال اسم توفو به گوشتان نخورده است، الان زمان خوبی است که با این ماده غذایی پر خاصیت بیشتر آشنا شوید. این ماده که بیشتر در رژیم غذایی گیاهخواران پرطرفدار است را همه ی افراد می توانند در رژیم غذایی خود قرار دهند و پروتئین روزانه خود را تامین کنید.

 

برای تهیه توفو می باید ابتدا دانه های سویا را آسیاب کنید و سپس سویای آسیاب شده را بجوشانید و مدام هم بزنید و زمانی که دلمه شد در پارچه ای تمیز ریخته و بگذارید آب آن جدا شود و خودش را بگیرد. سپس برش بزنید و مصرف کنید. توفو دارای مواد مغذی زیادی است، هر ۱۰۰ گرم توفو دارای؛ ۱,۷ گرم کربوهیدرات، ۰.۹ گرم فیبر، ۴.۲ گرم چربی، ۸.۲ گرم پروتئین، ۲.۴ میکروگرم ویتامین K، ۰,۱ میلی گرم تیامین، ۰.۱ میلی گرم ریبوفلاوئین، ۰.۱ میلی گرم ویتامین B۶، ۱۹ میکروگرم فولات، ۰,۱ میلی گرم پانتوتنیک اسید، ۲۰۰ میلی گرم کلسیم، ۱.۶ میلی گرم آهن، ۳۷ میلی گرم منیزیم، ۱۲۱ میلی گرم پتاسیم، ۰.۸ میلی گرم زینک، ۰.۲ میلی گرم مس، ۰.۶ میلی گرم منگنز، ۱. میکرو گرم سلنیوم، و کالری آن در هر ۱۰۰ گرم ۷۰ کالری است.

مقابله با پوکی استخوان

پوکی استخوان یکی از اختلالات استخوانی است که معمولا در دوران میانسالی و پس از یائسگی اتفاق می افتد. خطر ابتلا به این بیماری ها با کاهش استروژن در بدن در دوران پس از یائسگی افزایش می یابد. توفو به دلیل ترکیبات ریبوفلاوینی که دارد می تواند از استخوان ها در برابر کاهش تراکم محافظت کرده و اجازه نمی دهد که املاح و مواد معدنی در استخوان ها کاهش یابند. در واقع ایزوفلاوین ها نقش استروژن را برای استخوان دارند و از از بین رفتن استخوان جلوگیری می کنند.

سلامت کلیه

در گذشته اعتقاد بر این بود که مصرف رژیم غذایی پر از پروتئین می تواند منجر به نارسایی کلیوی و در انتها دیالیز و پیوند کلیه می شود. البته این مساله از نظر علمی تایید نشده است چرا که پروتئین به کلیه ها برای عملکرد بهتر کمک می کند. توفو یکی از منابع غنی پروتئین گیاهی یا پروتئین سویا می باشد که برای فعالیت کلیه ضروری است و می تواند سطح لیپید را در جریان خون کاهش دهد.

کاهش بیماری های قلبی

دانه های سویا نوعی از حبوبات هستند که می توانند نقش مهمی در سلامت قلب داشته باشند. توفو از دانه سویا تهیه شده و در نتیجه برای مقابله با بیماری های قلبی و سلامت قلب قرار دادن آن در رژیم غذایی عاملی ضروری به حساب می آید. ایزوفلاوئین های موجود در سویا از التهاب عروق خونی جلوگیری کرده و خاصیت ارتجاعی آن را حفظ می کنند و مشکلات ناشی از فشار خون را کنترل می کنند.

 

کاهش سطح کلسترول

ترکیبات ساپونین موجود در توفو می تواند کلسترول بد یا LDL را کاهش دهد و این ترکیبات به پاکسازی بدن از مواد سمی و اسید صفرا از بدن کمک می کنند و میزان مصرف لیپید در جریان خون را افزایش داده و همین مساله باعث می شود سطح لیپید در جریان خون کاهش یافته و در نتیجه کلسترول کاهش یابد. این مساله به بهتر شدن سلامت قلب و مقابله با بیماری های قلبی کمک می کند.

کاهش اشتها

برای کاهش وزن می توانید از توفو در رژیم غذایی خود استفاده کنید چرا که سرشار از پروتئین، فیبر و کلسیم است که نقش مهمی در کنترل و کاهش اشتها دارند. قرار دادن توفو در وعده های غذایی می تواند شما را برای مدت زمان بیشتری سیر نگه دارد و با هوس های شما برای خوردن تنقلات ناسالم مقابله کند. علاوه بر این مساله توفو کالری پایینی دارد به این معنی که مصرف آن منجر به عذاب وجدان نمی شود.

دیگر روش های لاغری

استفاده از ژل لاغری هات چیلی

اگر برای داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش کردن وقت و حوصله کافی ندارید محصولاتی هستند که می توانند برای لاغر شدن اندامتان به شما کمک کنند.

برای مثال استفاده از ژل لاغری

ژل لاغر کننده و ضد سلولیت هات چیلی محصولی منحصربفرد و برگرفته از ترکیبات کاملا ارگانیک است.

کرم لاغری هات چیلی بر پایه کافئین و ال کارنتین، عصاره چیلی است.

این محصول با دارا بودن کلاژن و الاستین به عنوان کرم ضد سلولیت هم کاربرد دارد.

ژل لاغری
ژل لاغری

 

محصولات مکمل از جمله ژل لاغری می تواند در کنار رژیم غذایی به خصوص استفاده از پنیر سویا و یا پنیر توفو برای لاغری موثر باشد.

اگرچه مصرف هر روزه ی توفو ممکن است برای برخی افراد امری خسته کننده باشد ولی با ترکیب آن با سایر مواد غذایی کم کالری می توان با ایجاد تنوع این یکنواختی را رفع نمود. یک راه ساده، افزودن تکه های توفو به انواع سالادها می باشد. برای شروع حتما الزامی به مصرف توفو در هر سه وعده غذایی اصلی ندارید. بلکه می توان با جایگزین نمودن توفو بجای یک نوع کربوهیدرات در وعده اصلی غذایی شروع کرده و بتدریج از توفو در هر سه وعده غذایی استفاده نمود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی